Rólam


Önterápia? Van ilyen szó? 
Most lesz! 

Annyi minden van a fejemben, és annyira kezdő vagyok még ebben az írás dologban, és annyira szeretném magam szépen, zamatosan kifejezni, hogy lehet inkább belazulok és írom, amit akarok, a nélkül, hogy azon gondolkodom, hogy tetszeni fog e ez valakinek.


 A célom elsősorban nem az, hogy bárkinek is megfeleljek (jajj de jó ezt leírni, pedig azért ha teljesen őszinte akarok lenni, annyi megfelelés kényszer van bennem, hogy már nem férek el tőle), szóval, pontosítok, célom az, hogy kiírjam magamból az anyaságom necces történéseit. Így talán újra átélhetem, így már kevesebb érzelemmel és tiszta fejjel. Talán le tudok vonni következtetéseket, és többet fejlődhetek.
REAL képet szeretnék mutatni, az álmos fejemtől a nutellás üvegig, amit éjszaka, titokban falatozok, - mert ha nem látja senki, meg sem történt. 

És szeretném, ha Ti is real képet mutatnátok, az anyaság miden csodájával-gyötrelmével együtt. Lehet néha összevisszaság lesz az írásom, akkor épp arra van szükségem, hogy ömlesztve kikiabáljam magamból... 

Elég jó anya vagyok. Állok a tükör előtt és próbálom úgy mondani, hogy el is higyjem. Van amikor megy, van amikor nem. Van amikor azt várom, hogy a caaládom rámtámadva ordítsa az arcomba, hogy mindent jól csinálok, és van amikor annyira magabiztos vagyok, hogy nincs szükségem semmilyen megerősítésre. 

Dóri

Ha tetszett, oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!
Valamint, ha több infót szeretnél, kövess instagrammon és/vagy facebookon.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések